onsdag 23 juni 2010

S U R !

ONSDAG.

Hej allesammans. Just nu är jag väldigt sur för att vårat internet i stugan går i snigelfart . Emellanåt funkar det hur bra som hälst och ibland funkar det inte alls. Och jag hatar när det går segt när man sitter vid datorn. Så jag tänker gå och lägga mig istället innan jag blir så arg att jag kastar ut datorn genom fönstret. Men först ska jag bara berätta lite fort vad vi gjort idag.

Först började dagen med att vi åkte in till staden och kollade runt lite på torget och i lite affärer. Sedan åkte vi till tältet och åt lite jordgubbar & körsbär . Därefter bestämde vi oss för att gå till klipporna och grilla korv och det gick ju sådär . Vi fick i oss varsin korv och sedan blev vi attackerade av alla fiskmåsar. Så då gick vi till poolviken och åt varsin glass istället och efter det åkte vi direkt till det ny öppnade coop forum som invigdes idag här i varberg. Men det var så mycket folk så vi gick bara in och kollade hur det såg ut och sådär. Sedan åkte vi till falkenberg och shoppade lite där . Jag köpte bla ett par svarta foppa tofflor , eller rättare sagt mamma köpte dom åt mig. Sedan åkte vi hem till stugan igen och så grillade vi och käkade gott .

Jag tog massvis med bilder idag men pga att internet går så otroligt segt just nu vill jag inte ens tänka tanken på hur lång tid det tar att ladda upp alla bilder. Så dom får ni se imorgon istället . För nu ska jag borsta tänderna, tvätta mig & bädda ner mig i sängen brevid min fina underbara pojkvän. Men vi hörs imorgon , bye.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar