Det har varit dålig uppdatering idag , förlåt för det. Jag lovar jag ska skärpa mig. Inte har jag gjort någonting av det som jag skulle göra idag heller , fy dig linda. Jag har varit en riktig latmask idag. Bara suttit vid datorn och umgåts med min syster men mer än så har det inte blivit. Jo , förresten så lagade jag mat innan och i detta inlägg kommer ni få en liten matguide över en riktig god maträtt , den jag lagade till amanda & pappa idag. Här kommer den :
DETTA BEHÖVER DU FÖR ATT KUNNA GÖRA THAI- KYCKLING GRYTAN!
3 kycklingfiléer.
½ purjolök.
1. Paprika.
1 påse thai krydda- gul curry.
½ tesked wok sauce- gul curry.
4 dl Ris.
2 burkar skivade bambuskott.
1 burk kokosmjölk
1 burk minimajs.
2 st, 3 dl matlagningsgrädde.
Förbred matlagningen genom att hacka paprikan och purjolöken och skiva även kycklingfiléerna i lagom bitar.
Jag använder mig utav dessa ica's bambuskott,minimajs & kokosmjölk & thai kryddan & såsen på bilden.
Sedan börjar jag att steka kycklingen i matolja på högsta värmen i början. tills kycklingen är genomstekt.
När kycklingen är helt genomstekt lägger du i den hackade purjolöken och paprikan. Och steker tills det är lite gyllenbrunt.
Sedan lägger du i minimajsen och även bambuskotten och steker en stund på lite lägre värme.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar